Paju jooksul osalejad näitasid head vormi

Taavi Niittee
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Paju jooksu kiireimad: teise koha välja jooksnud Margus Koor (vasakult), võitja Ivar Ivanov ja kolmanda koha omanik Priit Narusk.
Paju jooksu kiireimad: teise koha välja jooksnud Margus Koor (vasakult), võitja Ivar Ivanov ja kolmanda koha omanik Priit Narusk. Foto: Taavi Niittee / Valgamaalane

Pühapäeval mälestati Valgas Paju lahingu ja Valga vabastamise 97. aastapäeva. Nagu traditsiooniks saanud, leidis mälestusürituse käigus aset ka Paju jooks, mis oli järjekorras juba 23.

Jooksul, mille seitsmekilomeetrine distants kulges Tartu–Valga maantee ääres asuva Paju lahingu mälestusmärgi juurest Valga vabadussambani, osales lisaks 47 jooksjale kaks koera. Vaatamata sombusele ilmale, kuid samas tänu lume- ja jäävabale rajale, näitasid jooksjad head vormi.

Parima aja saavutas jooksumees Ivar Ivanov, lõpetades ajaga 23 minutit ja 25 sekundit. Talle järgnes mitme eelneva Paju jooksu kiireim Margus Koor ajaga 24,56 ning kolmanda koha jooksis välja endine murdmaasuusataja Priit Narusk, kellel kulus raja läbimiseks 26 minutit ja 55 sekundit.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles