Puka poisid finaali ei jõudnud

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Valgas korraldatud saalijalgpalliturniiril saavutasid Puka noored küll tubli teise koha, kuid finaalvõistlusel Viljandis tuli leppida vaid alagrupimängudega.
Valgas korraldatud saalijalgpalliturniiril saavutasid Puka noored küll tubli teise koha, kuid finaalvõistlusel Viljandis tuli leppida vaid alagrupimängudega. Foto: Rein Säinas

Neljapäeval viidi Viljandis läbi Eesti Koolispordi Liidu 6.–9. klasside saalijalgpalli meistriliiga finaalturniir. Valgamaad esindanud Puka poisid seekord finaali ei jõudnud.

Eesti Jalgpalli Liidu ja Eesti Koolispordi Liidu korraldatud finaalturniirist võttis osa 12 võistkonda. Mängiti kolmes alagrupis, kus kaks paremat võistkonda läksid edasi finaalmängudele. Puka keskkooli noored sattusid loosi tahtel C-gruppi, kus lisaks nendele olid võistlemas veel Tartu Annelinna kool, Pärnu Kuninga tänava kool ja Narva keeltelütseum.

Tartu Annelinna koolilt tuli Puka noortel vastu võtta suur, 1 : 8 kaotus. Narva koolilt saadi kirja kaotus tulemusega 2 : 6 ning pärast pingelist heitlust tuli 1 : 2 alla vanduda ka Pärnu Kuninga tänava koolile. Sellega jäi Puka oma alagrupi viimaseks ning Türi põhikooli ja Viljandi Paalalinna kooliga 10.–12. kohta jagama.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles