Neljapäevase Valgamaalase paberväljaande tutvustus

Piret Karu
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Trükikoda Kroonpress Tartus. Valgamaalane on trükkimisel.
Trükikoda Kroonpress Tartus. Valgamaalane on trükkimisel. Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Tõrva alajaama rike ja trafo sisemine lühis Tänava alajaamas katkestasid teisipäeva pärastlõunal ja hilisõhtul mitmel pool Tõrvas elektriühenduse. Kuidas see kohalike elanike elu ja asutuste-ettevõtete tööd mõjutas?

Alates eilsest on võimalik soetada kommertspankade kontoritest ning postkontoritest Eesti euromüntide stardikomplekte, mis maksavad 200 krooni. Valgamaal valitses nende järele suur nõudlus ja mõnelt poolt olid need juba lõunaks otsas.

Milline on Valga linna parkide minevik, olevik ja tulevik?

Külm ilm muudab paljude eluheidikute päevad tavalisest veelgi kibedamaks. Milline on olukord Valgamaal?

Möödunud kolmapäeval toimus maakonna naisteühenduste ümarlaud, kus arutleti, kuidas võidelda lähisuhtevägivallaga. Kõlama jäi, et selle eest vajavad kaitset mõlemad sugupooled.

Teisipäeval avas Valga kultuurikeskuses isikunäituse Reet Heinla – naine, kes teinud elus mitu julget kannapööret ega kahetse seda. Vastupidi – ta peab end lõpmata õnnelikuks inimeseks.

Töötukassa Valgamaa osakonna kokku kutsutud ümarlaual analüüsiti maakonna tööturgu. Jõuti järeldusele, et üks suurimaid probleeme on maakonnas pikaajaliste töötute suur osakaal.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles