Ohtlik ristmik jääb rahalaeva ootele

Jaan Rapp
, tegevtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Aselinnapea nendib, et T-tähe kujuline ristmik on tegelikkuses kujunenud suureks kolmnurkseks väljakuks, kus sõiduridu Pikk tänava alguses lausa viis. «Jalakäijad ja teised kergliiklejad on kõnesolevale ristmikule sattudes nagu tundmatus kohas vette visatud.»
Aselinnapea nendib, et T-tähe kujuline ristmik on tegelikkuses kujunenud suureks kolmnurkseks väljakuks, kus sõiduridu Pikk tänava alguses lausa viis. «Jalakäijad ja teised kergliiklejad on kõnesolevale ristmikule sattudes nagu tundmatus kohas vette visatud.» Foto: Rein Säinas

Valga ärimees Allain Karuse sattus Valgas Statoili bensiinijaama juures nägema, kuidas lapsevankriga noor ema liikluskeerises hätta jäi. Aselinnapea tunnistab, et tegu on tõsise murekohaga.

«Täna nägin kurba vaatepilti, kuidas noor ema vankriga, kus peale lapse veel tapeedirullid, proovis Statoili juurest pääseda üle tee bussiootepaviljoni taha parki ehk Pedeli puhkealale,» rääkis AS A-Karuse omanik ja juht Karuse teisipäeval. Tema sõnul nõudis teeületus naiselt tublisti aega ja vaeva.

Ettevõtja nentis, et probleem on tegelikult ammune. Värske kogemus lihtsalt mõjus sedavõrd häirivana, et sundis toimetuse poole pöörduma. «Seal on tihe liiklus, rekkad sõidavad – selline olukord pole normaalne. Kuidas pääseb jalakäija ohutult K-Rauta poodi või Automaailma? Samuti algab kergliiklustee Transpordi tänava algusest – kuidas saab jalakäija Pikalt tänavalt sinna? Või Tartu maantee surnuaiale?»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles