Autopesula omanik asus ka reklaamiteenust pakkuma

, Valgamaalane
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
PixelPrindi kõige vajalikum ja hinnalism vara on suureformaadiline printer-lõikur, mis teeb ära enamuse vajaminevast tööst. Fotol firma omanik Ranno Teder.
PixelPrindi kõige vajalikum ja hinnalism vara on suureformaadiline printer-lõikur, mis teeb ära enamuse vajaminevast tööst. Fotol firma omanik Ranno Teder. Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Valgas tegutsema asunud ettevõte PixelPrint pakub klientidele teenuste või toodete reklaamimiseks täisteenust: koos tegutsevad reklaamibüroo ja trükikoda.

Vabaduse tänaval asuvasse ruumi sisenedes lõi esmalt ninna värske tindi- ja trükilõhn. Ruumis olid tööhoos kolm noort meest: omanik Ranno Teder, disainer Riho Valdmann ja müügimees-paigaldaja Arro Vahtra. Parasjagu surises suureformaadiline printer-lõikur, mis valmistas 1,4 x 2,9 meetri suuruseid PVC-bännereid ehk ribareklaame hiljuti avatud sušikohvikule.

«Suvi läbi oleme ruume remontinud: panime sisse kütte, vedasime elektri, tegime sisetöid ja ruumikujunduse. Oktoobri alguses avasime uksed,» rääkis firmaomanik.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles