Roolijoodiku auto pole uut omanikku leidnud

Jaan Rapp
, tegevtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Konfiskeeritud Audi Valga politseimaja hoovis.
Konfiskeeritud Audi Valga politseimaja hoovis. Foto: Politsei

Eelmisel aastal konfiskeeriti kuues Lõuna-Eestis maakonnas roolijoodikutelt kokku 30 sõidukit. Valgamaal jäi mullu konfiskeerimise tõttu sõidukita üks isik, kelle auto siiani uut omanikku ootab.

Lõuna ringkonnaprokuratuuri pressinõunik Kristina Kostina ütles, et karmi otsuse langetas Tartu maakohus 1986. aastal sündinud mehe suhtes, kes 10. oktoobril 2015 juhtis Valgas Kungla tänaval sõidukit Audi A6, olles alkoholijoobes. «Mees on varem samalaadse kuriteo toimepanemise eest karistatud,» rõhutas Kostina.

Kohtuotsusest nähtub, et eelmine kord oli Lauri nime kandev noormees sama teo eest kohtu ees 25. veebruaril 2014. Siis mõisteti talle Tartu maakohtu Valga kohtumajas rahaline karistus 1008 eurot. Samuti võttis kohus temalt siis kolmeks kuuks ära mootorsõiduki juhtimise õiguse. Ka seadis kohus tõkendina mehele elukohast lahkumise keelu.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles