Pressisõber eelistab lugeda paberlehte

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Valgamaalane kuulutas eile toimetuses välja pressisõbra 2015, kelleks osutus ettevõtja Allain Karuse. Pildil annab vastsele pressisõbrale rändkarika üle eelmine pressisõber Monika Rogenbaum.
Valgamaalane kuulutas eile toimetuses välja pressisõbra 2015, kelleks osutus ettevõtja Allain Karuse. Pildil annab vastsele pressisõbrale rändkarika üle eelmine pressisõber Monika Rogenbaum. Foto: Arvo Meeks

Valgamaalane valis oma kolmandaks pressisõbraks ettevõtja Allain Karuse, kes toimetuserahva sõnul väärib tiitlit avatuse, ladusa suhtlemise ja asjatundlike arvamuste ning kommentaaride eest.

«Meediaga suhtlemisel on Allain Karuse valmis kommenteerima küsitut nii positiivsetel kui negatiivsetel teemadel. Ta on mees, kes lehe vahendusel valmis rääkima nii oma ettevõttest kui ettevõtlusmaastikul toimuvast. Samuti julgeb sõna sekka öelda kohaliku elu valukohtade teemal. Spordivaldkonnas on ta üks arvamusliidritest,» tsiteeris tiitliga kaasnenud aukirja üle andes toimetuse arvamust Valgamaalase peatoimetaja Sirli Homuha.

Lehe töötajate hinnangul on Karusega hea ja lihtne suhelda. Ta on meediale kättesaadav, valmis erinevaid teemasid argumenteeritult kommenteerima ja kui ta emotsionaalse ning kirgliku inimesena teinekord lähebki oma väljaütlemistes pisut liiga süüdistavaks, on ta alati koostööaldis oma mõtteid korrigeerima, et keegi isiklikult solvatud ei saaks.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles