Pääsukese lapsed esinesid kontserdiga ,,Rõõm südames“

Jaan Rapp
, tegevtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Valga lasteaia Pääsuke lapsed ja õpetajad külastasid juba teist aastat järjest Valga hooldekodu.

Kui eelmise aasta heategevuslik üritus kandis nime "Koos on meil hea olla", siis sel aastal oli selle nimi "Rõõm südames".

13. jaanuari hommikupoolikul esinesid lasteaia mudilased hooldekodu elanikele laulude ja tantsudega. Nii esinemisnumbrid kui mõtlesid välja lasteaia õpetajad. Mudilastel olid seljas vahvad kostüümid: nii said nendest kuusekesed, inglid ja päkapikud.

Hooldekodu rahval särasid silmad, vaadates väikseid inglikesi, päkapikke ja kuusekesi. Etteasted ei jätnud kedagi tuimaks: koos lastega tehti kaasa liigutusi ja püüti kaasa laulda tuttavaid laule. Kontserdilt ei puudunud ka ühistants, mida sai tantsida ka ratastoolis.

Ürituse lõpus kinkisid mudilased võõrustajatele oma joonistusi ja kaasa toodud maiustusi. Hooldekodu elanike silmis sätendasid rõõmupisarad ja tänutunne.

Peale kontserti tänas hooldekodu personal lapsi suure kommipakiga. Sealsed töötajad avaldasid ka lootust, et järgmisel aastal leiab aset tore taaskohtumine.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles