Suusaässad tuiskasid taas rajale

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Esimese etapi viienda koha vahetas Margaret Peterson seekord neljanda vastu. Oma vanuseklassis hoiab ta kahe etapi kokkuvõttes samuti neljandat kohta.
Esimese etapi viienda koha vahetas Margaret Peterson seekord neljanda vastu. Oma vanuseklassis hoiab ta kahe etapi kokkuvõttes samuti neljandat kohta. Foto: Einar Peterson

Nädalavahetusel astusid taas suusaradadele meie noored tulevikulootused, kui Jõulumäe tervisespordikeskuse radadel sõideti ETV-Swedbanki noorte suusasarja teine etapp. Eraldistardiga lühikestel vabatehnikadistantsidel näitasid head minekut ka Karupesa Teami noored.

Kui sarja esimesel etapil toodi koju suisa kolm esikohta, siis seekord esineti pisut tagasihoidlikumalt ning ainsana võttis kindla esikoha M12 vanuseklassis võistelnud Ivar Vsivtsev. ETV spordisaates antud intervjuus sõnas Vsivtsev pärast avaetappi, et ootab juba vanemas võistlusklassis võistlemist, kuna oma klassis tal konkurente napib – teine koht jäi ka seekord peaaegu 30 sekundi kaugusele.

Tüdrukute N11 klassis sõitis Anni Lii Unn välja kolmanda koha. Suurepärase sõidu tegi ka esimeselt etapilt eemal olnud Keiu Vakmann, kes N12 klassis ennast teisele kohale sõitis, jäädes liidrile alla vaid 5,5 sekundiga. Klubikaaslane Maria Liisa Mark aga lõpetas sõidu viiendana.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles