Tõrvakad tegid Elvas puhta töö

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Laupäeval Elvas aset leidnud jalgpallivõistlusel FC Elva Indoor Cup 2016 kordasid Tõrva JK mängijad oma möödunud aasta võitu ning naasid koju karikaga.

Kokku osales rahvusvahelisel turniiril kümme meeskonda ning mängiti kahes alagrupis. A-alagrupis võttis kindla esikoha Tõrva klubi, saades kirja kaks võitu ja kaks viiki. B-alagrupis saavutas aga teine Valgamaa klubi FC Otepää kahe võidu, ühe viigi ja ühe kaotusega teise koha.

Alagrupi mängud peetud, algasid play-off’id. Veerandfinaalis alistas Tõrva JK meie lõunanaabrite KF Auda Green võistkonna tulemusega 2 : 1 ning tagas pääsu poolfinaali. Kahjuks tuli seni head mängu näidanud Otepää klubil aga vastu võtta 0 : 2 kaotus Tartu JK Welcolt. Poolfinaalis jooksis Tartu klubi vastu väljakule Tõrva JK. Tõrvakad jooksid tartlastest kergelt 2 : 0 üle ning jäid ootama oma finaalmatši vastast.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles