Valgamaa edulugu jõudis Riigikogusse

Jaan Rapp
, tegevtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Hellenurme vesiveski.
Hellenurme vesiveski. Foto: Kristjan Teedema / Tartu Postimees

Riigikogu suures fuajees avatakse täna, esmaspäeval 18. jaanuaril kell 14.30 rändnäitus «Maaturismi edulood» ja toimub selle esitlus.

Maaelukomisjoni esimees Ivari Padar pidas tähtsaks taolise ülevaatliku näituse korraldamist, sest see aitab lisaks maaturismi tutvustamisele tuua esile ka erinevad maaelu arendamise võimalused. «Eestimaa loodus ja maaelu omapära on alati pakkunud ja pakub ka tulevikus huvi nii eestimaalastele kui teistest riikidest tulnud inimestele. Maaelu arendamine nõuab traditsioonide hoidmise kõrval kaasaegse ja atraktiivse elukeskkonna loomist.»

Maaturismi tutvustava rändnäituse on koostatud Maamajanduse Infokeskus koostöös MTÜ-ga Eesti Maaturism. Näituse aluseks on Eesti maaelu arengukava 2007–2013 raames toetust saanud maaturismi projektid üle Eesti. Näitusel esitlemiseks valiti välja 32 erinevatest maaturismi valdkondadest ja piirkondadest pärit näidet, mis koondati 12 stendile.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles