Varga ringkäik majas paneb kartma uut sissemurdmist

Liisi Ploom
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Peremees Lui Lääts näitab ust, mis lahti murti. Nüüd on nad kõik uksed sulgenud – lootuses, et keegi sisse enam ei tungi.
Peremees Lui Lääts näitab ust, mis lahti murti. Nüüd on nad kõik uksed sulgenud – lootuses, et keegi sisse enam ei tungi. Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Mida võib tunda inimene, kui avastab, et tema koju on sisse tungitud ja seal põhjalik inventuur tehtud? Paraku pidi perekond Lääts selle hiljuti üle elama, kui nende elamisse Pühaste külas sisse murti.

Politsei sai 11. jaanuaril teate, et Puka vallas Pühaste külas murti sisse talumajja ja kõrvalhoonesse ning varastati aku­trell Metabo, aiakäru ja neli kanistrit kütusega. Esmaspäeval kinnitas politsei, et juhtumi uurimiseks on prokuratuur alustanud kriminaalmenetlust. Maja peremees ja perenaine Lui ja Maarja Lääts on murest murtud, kuna kardavad uut sissemurdmist.

Majaperemehe sõnul on nende kodukandis jutte uudishimulikest pättidest ringi liikunud ennegi. «Võrtsjärve kandis liikus üks kamp ringi, kuid politsei tabas need inimesed,» sõnas peremees. «Kas see, kes siin käis, oli üksiküritaja või ei, seda ei tea täpselt,» laiutas peremees käsi.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles