Otepää tunnustas tublisid kultuuriinimesi ja edukaid sportlasi

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Reede õhtul kogunesid Otepää valla Kääriku spordikeskusesse valla kultuuriinimesed ning sportlased.Toimus järjekordne uusaastapidu valla isetegevuskollektiivide ja spordiklubide osavõtul.

Kohaletulnuid, keda oli sadakond, tervitas vallavanem Kalev Laul."Mul on teile hea meel teatada, et kultuurimaja remondis on toimunud rida arenguid.Majas on tööl brigaad, kes on asunud tegema lammutustöid, et peatselt alustada renoveerimistöödega.Juba suvel peaks tehtavad tööd ka vallarahvale nähtavad olema," sõnas Laul. Vallavanem kutsus kõiki üles osalema aktiivselt Otepää juubelipidustustel.

Kultuuri- ja spordirahvast tervitanud vallavolikogu esimees Kuldar Veeregi ei saanud oma sõnavõtus mööda Otepää kultuurimaja remondist."Nii vallavalitsus kui ka volikogu on sel aastal seadnud prioriteediks kultuurimaja remondi.Kahjuks jäävad selle tõttu mõned teised asjad tegemata, kuid arvestadaes kultuurimaja olulisust,oli taoline otus vajalik," sõnas Veere.Volikogu esimees kiitis  kohaletulnud kultuuri- ja spordirahvast." Teie olete inimesed, kes ei virise, et midagi ei toimu.Just teie olete  need, kes ise kogu aeg midagi teevad ja oma tegemistesse ja ettevõtmistesse ka teisi kaasavad," lisas Veere.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles