Neljapäevase Valgamaalase paberväljaande tutvustus

Piret Karu
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Trükikoda Kroonpress Tartus. Valgamaalane on trükkimisel.
Trükikoda Kroonpress Tartus. Valgamaalane on trükkimisel. Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Äsja lõppenud Maavalla hiite kuvavõistlusel võitis ühe eriauhinna Valgamaal tehtud pilt «Pühajärve hing», teise aga Valgamaalase fotograafi pilt Mõniste valla Saru küla ristipuudest.

Sallivuspäevaks kuulutatud 16. novembril toimus Tsirguliina keskkoolis Valgamaa TORE (Tugiõpilaste Oma Ring Eestis) koolide koostööpäev. Mida sellel tehti?

Mõni päeva tagasi jõudsid meediasse teated, et Soome kinnisvaraportaalis jokakoti.fi on 3,5 miljoni euro eest müügil Valgamaal asuv Taagepera loss. Mõisavalitseja Georg Gorbatenko ütles Valgamaalasele, et tegelikult lossi müüa ei kavatseta. Mis segaduse põhjustas?

Mööblitootja Sanwood lõpetab kevadel Keeni külale soojuse müümise, mis tähendab, et vallal on ehk vaja uus katlamaja ehitada. Külaelanikud on teadmatuses ja ärevuses.

Harglas köidab pimedatel õhtutel möödujate pilke tuledesäras kirikufassaad – koguduse liikmed on teostanud oma ammuse unistuse.

Jõulupuud on juba üleval kõigis Valgamaa linnades, nädalavahetusel läheb nende ümber lahti usin tegevus. Kuidas advendiaeg Valgamaale üldse tuleb?

Pavel Loskutov teeb tippspordiga lõpparve, kuid soovib enda sõnul valdkonnaga edaspidigi seotud olla. Ühe väljundina näeb ta töötamist treenerina Valgas, samas aga oleks selle kõrvale vaja leida ka põhitöö.

Kuidas Tõrva muusikakool juubelit tähistas?

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles