Üleskutse kasvatas rahvaarvu

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Elanike arv kampaania korraldanud omavalitsustes
Elanike arv kampaania korraldanud omavalitsustes Foto: Graafika: Jüri Rüsülainen

Tõrva kutsus aasta lõpus üles end linnakodanikuks registreerima elanikke, kes seda seni teinud pole, samalaadse kampaania viisid läbi Hummuli ja Sangaste vald. Ergutuseks läks loosi rahaline kingitus.

Detsembris läbi viidud kampaania jooksul lisandus Tõrva elanike registrisse 37 uut kodanikku. Uute tõrvalaste vahel loosis linnavalitsus välja kaks 400 euro suurust rahalist kingitust, selle said vastsed linnakodanikud Angeelika Suija ja Krislyn Kivisik.

«Soovisime juhtida linnas elavate inimeste tähelepanu linnakodanikuks registreerimise vajalikkusele. 31. detsember on omavalitsusele maksubaasiliselt oluline kuupäev, kuna selle seisuga linnas registreeritud elanike arv on alus eelarvelistele tulueraldistele. Suurem tulubaas annab võimaluse teha suuremaid investeeringuid ning kujundada kvaliteetsemat elu- ja töökeskkonda,» põhjendas linnapea Maido Ruusmann ettevõtmise vajalikkust.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles