Mari Kulli kultuuripreemia sai kauaaegne õpetaja

Taavi Niittee
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Juba üheksandat korda andis Tõrva linnavalitsus välja Mari Kulli nime kandva kultuuripreemia. Selle värskeimaks laureaadiks sai enamiku elust Tõrva gümnaasiumis õpetaja ja näiteringi juhendajana töötanud Eevi-Eve Valliste.
Juba üheksandat korda andis Tõrva linnavalitsus välja Mari Kulli nime kandva kultuuripreemia. Selle värskeimaks laureaadiks sai enamiku elust Tõrva gümnaasiumis õpetaja ja näiteringi juhendajana töötanud Eevi-Eve Valliste. Foto: Taavi Niittee

Tänavuse Mari Kulli nimelise kultuuripreemia sai kauaaegne õpetaja ja näitejuht Eevi-Eve Valliste.

Preemia, millega tunnustatakse kohalike loome- ja kultuuriinimeste panust piirkonna arengusse, anti Tõrva kultuurimajas üle teisipäeva õhtul.

Tänavused nominendid olid Valliste kõrval laulu- ja tantsuaktivist Milvi Kalpus, vabakutseline kirjanik ja muusik Vello Jaska ning muusikaelu edendaja ja pedagoog Novella Hanson. Põhjus, miks preemiale esitati taas kord Hanson, kes tunnustuse 2012. aastal juba pälvis, nimetati lauljanna jätkuvat viljakat tööd viimastel aastatel.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles