Kiirabisõiduk sattus õnnetusse

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Täna, 7. jaanuaril kella 16 paiku pärastlõunal juhtus liiklusõnnetus Valgamaal Tõlliste vallas Tsirguliina alevikus asuva raudteeülesõidu juures, kus põrkasid kokku kiirabisõiduk ja sõiduauto.

Universaalkerega sõiduauto Volvo lähenes teadaolevalt ülesõidukohale Valga poolt, kiirabisõiduk aga tuli vastassuunast.

Nagu kinnitas politsei- ja piirivalveameti Lõuna prefektuuri pressiesindaja Maria Gonjak, kaotas Sangaste suunas liikunud sõiduauto Volvo kaotas paremkurvis libeda tõttu juhitavuse, tegi mitu pööret sõiduteel ja põrkas vastu vastassuunas liikunud kiirabiautot.

"Kiirabi teenindas väljakutset, olles patsiendiga teel Valga haiglasse. Vilkureid ja helisignaali ei kasutatud," täpsustas pressiesindaja.

Kokkupõrke tagajärjel paiskus sõiduauto ülesõidukoha läheduses asuvasse kraavi, saades omajagu kannatada. Kiirabiauto jäi teele püsima ja pääses avariist kergemate kahjustustega. Inimesed õnnetuses kannatada ei saanud.

Algaja juhi tunnust kandnud noor autojuht juhtunut väga traagilist ei võtnud, leides, et tegu oli pigem õnneliku õnnetusega. «Kiirus oli mul lubatu piires, kuigi võinuks väiksem olla,» tõdes ta külmast ilmast tingitud kehvapoolseid teeolusid silmas pidades. Juhi teada oli eile samas kohas toimunud sarnane liiklusõnnetus.

Õnnetuspaigale sõitsid nii politsei kui päästjad. Päästjate hooleks jäi avariilise sõiduki kraavist väljatõmbamine.

Politsei tuvastas, et sõidukite juhid olid kained ja omasid juhtimisõigust. Sõidukite rehvid vastasid nõuetele ja turvavarustust kasutati nõuetekohaselt. Sündmuskohal oli sõidutee asfaltkattega ning kaetud kinnisõidetud lumega.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles