Vigastuste kiuste sihtide poole

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Spordis loeb tihtipeale ainult võit. Noortele mänguaja andmisega võtab treener riski enda kanda. Kuigi Erik Kerk (üleval vasakult teine) on meistriliigas vähe mänguaega saanud, on ta nendel vähestel mänguminutitel ennast juba heast küljest näidanud.
Spordis loeb tihtipeale ainult võit. Noortele mänguaja andmisega võtab treener riski enda kanda. Kuigi Erik Kerk (üleval vasakult teine) on meistriliigas vähe mänguaega saanud, on ta nendel vähestel mänguminutitel ennast juba heast küljest näidanud. Foto: Rein Säinas

Uue aasta algusega sai Alexela korvpalli meistriliigas pool hooaega läbi. Nii Eesti kui Läti liigas võistlev BC Valga-Valka pole vigastuste kiuste alla vandunud ning rühib visalt seatud eesmärkide poole.

«Põhimõtteliselt on jah pool hooaega läbi, kuid tähtsamad mängud on meil veel tulemas. Hooaeg algas tegelikult hästi, aga siis hakkasid erinevad vigastused meeskonda kimbutama,» heitis piirilinna korvpallitiimi üks eestvedajatest Antti Vasar pisut valgust meeskonna lühikesele pingile viimastes mängudes.

«Eelmisse aastasse jäänud viimastes kohtumistes Rakvere ja Rap­laga ei kasutanud me Jurijs Aleksejevsit, et hoida teda Läti liiga tähtsatel mängudel. Tema oli küünarnukivigastusega kimpus,» lisas Vasar.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles