Valga noorte metsamäng jõuab massidesse

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kooli arendus- ja noorsootööjuhi Maria Siku sõnul on tegemist tema isikliku mõttega, mis sündis juba pea 15 aastat tagasi, kui ta ise põhikooli 8. klassis õppis.
Kooli arendus- ja noorsootööjuhi Maria Siku sõnul on tegemist tema isikliku mõttega, mis sündis juba pea 15 aastat tagasi, kui ta ise põhikooli 8. klassis õppis. Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Valga põhikooli idee korraldada võistluslik metsamäng sai rahasüsti. Kui kõik plaanide kohaselt läheb, saavad riigi juubeliaastal mängus osaleda koolinoored üle Eesti.

Meie kodumaa 100. aastapäeva tähistamiseks kutsuti ellu lastele ja noortele suunatud üle-eestilise toetusetaotluste voor, millega sooviti leida uusi ja huvitavaid tegevusi, mis oleksid seotud liikumise või loodusega. Raha eraldati 15 ideele, Valgamaalt sai ainsana toetuse Valga põhikool.

«Taotluste koguarv oli rõõmustav, esitati väga eriilmelisi ja põnevaid ideid. Valikut tehes hindas komisjon eelkõige mõju eeldatavat tugevust ja püsivust laste või noorte liikumisharjumuste kujundamisel või loodusega seotud kogemuste ja teadmiste andmisel,» ütles komisjoni esimees ja EV100 turundus- ja kommunikatsioonijuht Anneli Ohvril.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles