Politseinike aastavahetuse tegid töörohkeks joobes vägivallatsejad

Lea Margus
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Aastavahetus möödus töörohkelt nii politseile, kiirabile kui päästjatele.
Aastavahetus möödus töörohkelt nii politseile, kiirabile kui päästjatele. Foto: Taavi Niittee/

Aastavahetus ja uue aasta algus kujunes Valgamaa politseinikele töörohkeks. Enamik väljakutseid oli seotud konfliktidega, mida oli ajendanud liigne joovastavate jookide pruukimine.

Enamik aastavahetuse väljakutsetest oli seotud vägivallaga või avaliku korra rikkumisega. Paljuski lahenesid aga konfliktid kohapeal ja politsei edasist sekkumist ei olnud vaja, ütles politsei- ja piirivalveameti pressiesindaja Kerly Peitel

31. detsembril sai politsei teate, et Taheva vallas Lutsu külas kasutas 40aastane mees alkoholitarvitamise käigus vägivalda 18aastase neiu ja oma alaealise lapse suhtes. Prokuratuuri avalike suhete osakonna nõunik Arno Põder täpsustas, et 18aastane neiu oli perekonnatuttav, kes viibis seal külalisena. Ta lisas, et esialgseil andmeil tekitati kannatanutele vägivallatsemisega küll valu, ent arstiabi nad ei vajanud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles