GALERII: Warriori perepäev tõi lapsevanemad palliplatsile

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Pühapäeval Valga spordihoones toimunud FC Warriori perepäeval said oma oskusi palliplatsil näidata ka lapsevanemad.

Ennelõunase perepäeva juhatas sisse emade ja 2005 - 2008a. sündinud laste mäng. Seejärel jooksid platsile juba isad ning nende vastasteks olid 2003 - 2004a. sündinud poisid. Kuigi poisid  osutasid visa vastupanu, tuli neil lõpuks ikkagi tunnistada isade võitu. Raske lahingu pidasid maha ka FC Warriori sponsorid/toetajad, keda seekord esindasid enamuses lapsevanemad ja suuremad poisid ning Warriori puujalad. Kohtumise normaalaeg lõppes 2:2 viigiga ja võitja selgitamiseks asuti penalteid lööma. Seekord olid täpsema jalaga Warriori puujalad, kes tulemusega 3:2 penaltiseeria võitsid. Päeva viimases lahingus aga jooksid väljakule kõik lapsevanemad ja lapsed.

Kuigi lapsi oli väljakul kaks korda rohkem kui lapsevanemaid, siis emade ennastsalgav kaitsemäng värava ees ning ründeliini hea koostöö tõid seekord 1:0 võidu ikkagi jalkalaste vanematele, kes näitasid, et on laste trenne ja võistlusmänge kõrvalt jälgides ka midagi ise õppinud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles