Aastavahetus saabus politseile töiselt

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Politsei. Foto on illustreeriv
Politsei. Foto on illustreeriv Foto: Rein Säinas

Vana aasta viimane ja uue aasta esimene päev möödusid politseile Valgamaal töiselt, kuid õnneks ilma suuremate vahejuhtumiteta.

Politsei- ja piirivalveameti kommunikatsioonibüroo pressiesindaja Kerly Peiteli sõnul kontrollis politsei nendel päevadel Valgamaal 157 autojuhi kainust. "Ühel roolikeerajal tuvastati alkoholijoove ning tema suhtes alustati kriminaalmenetlust. Üldiselt oli olukord liikluses rahulik. Liiklusõnnetustest laekus teade vaid 1.jaanuari õhtul kella 22.45 paiku. Õnneks inimesed selles viga ei saanud," lausus Peitel. Politseile teatati, et Otepää vallas hotelli parklas rallis auto, mis sõitis vastu tänavavalgustusposti. Politsei selgitas välja arvatava otsasõitja ning kuna ta oli sündmuspaigalt lahkunud, ühenduti temaga telefonitsi. 21-aastane noormees tunnistas, et käis parklas driftimas ja juhtus õnnetus. Täiendavad asjaolud selgitatakse edasise uurimise käigus.
 
Enamus aastavahetuse väljakutsetest olid seotud kas vägivalla või avaliku korra rikkumisega. Paljuski lahenesid konfliktid kohapeal ja politsei edasist sekkumist ei olnud vaja.
 
1.jaanuaril kella 1.40 ajal sai politsei väljakutse Valgas Jakobi tänavale, kus maja trepikojas olevat üht 56-aastast meest löödud. Kiirabi andis talle esmaabi. Kuna mees oli raskes joobes, siis esialgsed selgitused juhtunu kohta olid üsna katkendlikud. Täpsemad asjaolud on selgitamisel.
 
Päeval kella 10 ajal teatati kaklusest Sepa tänaval ühe maja hoovis, kus tülli olevat pööranud kaks seltskonda. Patrulli saabudes kaklust ei olnud ja suurem osa inimestest olid lahkunud. Kohapeal olnud mees keeldus seletamast, mis juhtus, sulges end tuppa, ei avanud ust ega soovinud abi.
 
Veel sai politsei väljakutseid konfliktidest ka 1. jaanuari õhtul. Nii lahendati tüli Puka vallas, kus ühise alkoholi tarvitamise käigus lükkas naine talle tuttavat meest. Viimane kukkus, sai kergelt viga ning ärritus naise peale sedavõrd, et haaras kitarri ning lõi sellega naisele pea piirkonda. Naine viidi traumapunkti abi saama.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles