Kes, kus ja kuidas aasta uue vastu vahetab?

Taavi Niittee
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kuigi aastavahetuse vaieldamatu kulminatsioon on südaöine ilutulestik, tekib paljudel pärast selle hääbumist mõistetav küsimus: «Kuhu siis nüüd edasi?»
Kuigi aastavahetuse vaieldamatu kulminatsioon on südaöine ilutulestik, tekib paljudel pärast selle hääbumist mõistetav küsimus: «Kuhu siis nüüd edasi?» Foto: Jaan Rapp/Valgamaalane

Valgamaalgi aitavad aastat ära saata rajud peod ja uhked saluudid. Anname ülevaate, kuhu tasub täna õhtul sammud seada.

Nagu eelmisest Valgamaalasest lugeda võis, on nii-öelda ametlikud ilutulestikud, mida omavalitsused taeva poole saadavad, aastavahetusel Otepääl ja Valgas Pedeli poolsaarel. Kusjuures maakonnakeskuses saab vahetult enne südaöist tulemöllu nautida ka kümneminutilist laser-show’d koos muusikaga.

Nüüdseks on selgunud, et uue aasta meeleoluka vastuvõtu eest hoolitseb ka Tõrva linn. «Järgmisel aastal täitub 90 aastat Tõrvale linnaõiguste andmisest ja linn on otsustanud seda väärikalt tähistada. Tseremoonia sissejuhatuseks hakkab juba tund enne südaööd keskväljakul suurel ekraanil jooksma mööduvat aastat meenutav video,» rääkis linnapea Maido Ruusmann.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles