Tõrva linna juubelikava on hääletuseks valmis

Taavi Niittee
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Vaade Tõrva linnavalitsusele
Vaade Tõrva linnavalitsusele Foto: Sirli Homuha / Valgamaalane

Tõrva linn tähistab algaval aastal oma 90 aasta juubelit. Pidustuste puhul viiakse läbi kaasava eelarve hääletus, kus linnakodanikud saavad ise valida, kuidas nad auväärset tähtpäeva tähistada sooviksid.

«Selline väärikas tähtpäev peaks olema midagi enamat kui pelgalt üks üritus või üritusi täis nädalavahetus,» ütles Tõrva linnapea Maido Ruusmann. Linnavalitsuse nimel avaldas ta soovi, et linna juubelit tähistataks läbi kogu 2016. aasta mitmesuguste ettevõtmiste, ürituste ja tegevustega. Ideekonkurss ja hääletus ongi mõeldud selleks, et elanikud juubelikava täiendaksid.

Seetõttu kutsus Tõrva oktoobri lõpust detsembri keskpaigani linnaelanikke või lihtsalt sõpru esitama ettepanekuid linna juubeli läbiviimiseks. Vastav juhtkomitee on nüüd ideevoorus laekunud ideed ja kavandid läbi vaadanud ning neist kümme parimat avalikule hääletusele seadnud. Jagamisele läheb kokku 10 000 eurot.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles