Otepääl tuleb üleeuroopaline jõuproov

Jaan Rapp
, tegevtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Võistluste üks peakorraldajaid Siim Ausmees
Võistluste üks peakorraldajaid Siim Ausmees Foto: Erakogu

Otepääl saavad 23. jaanuaril teoks Eesti ja Euroopa meistrivõistlused talitriatlonis, mille peakorraldaja on MTÜ ABC Arendus (Meie Liigume) koostöös Eesti Triatloni Liiduga. Osalejatel tuleb ennast proovile panna kolmel spordialal korraga.

Jooksust, maastikurattasõidust ja suusatamisest koosneva multispordiala Eesti ja Euroopa tiitlivõistlused korraldatakse esmakordselt Eesti talispordi keskuses Otepääl Tehvandi spordikeskuses. Võistluskeskus paikneb Tehvandi suusastaadionil ja võistlusdistantsid kulgevad Tehvandi radadel.

Eelregistreerumine toimub 10. jaanuarini Eesti Triatloni Liidu kaudu. Kohapealne registreerimisvõimalus puudub.

Võistluse ühe peakorraldaja Siim Ausmeesi sõnul muudab talitriatloni atraktiivseks asjaolu, et ühe võistluse käigus tuleb osalejatel jooksta, sõita maastikujalgrattaga ning suusatada. «Seega peaks talitriatlon sobima kõigile neile spordisõpradele, kes otsivad vaheldust tavapärasele sportimisele. Mis peamine, kõikidel eestlastest osalejatel on võimalik ühe võistluse käigus tulla nii Eesti kui Euroopa meistriks.»

Ürituse korralduspartnerid on Tehvandi spordikeskus ja Euroopa Triatloni Liit.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles