Aastalõpu mitmevõistlust jätkus kahte saali

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tänavuse mitmevõistluse võitjaks krooniti varasematel võistlustel korduvalt teiseks või kolmandaks tulnud, kuid siiani mitte ühtegi korda võidurõõmu maitsta saanud Tiit Kattai (paremal).
Tänavuse mitmevõistluse võitjaks krooniti varasematel võistlustel korduvalt teiseks või kolmandaks tulnud, kuid siiani mitte ühtegi korda võidurõõmu maitsta saanud Tiit Kattai (paremal). Foto: Rein Säinas

Pühapäeval sai Valgas taas kord teoks traditsiooniline aastalõpu mitmevõistlus – seekord juba üheksandat korda.  

Kahe viimase aastaga võrreldes oli seekord osalejaid nelja võrra rohkem ning turniirivõidu nimel astus võistlustulle 22 spordisõpra. Omavahel võeti mõõtu petangis, mölkky’s (Soomes leiutatud viskemäng), nooleviskes, bowling’us ja piljardis. Alad, milles omavahel võisteldakse, vahelduvad igal aastal.

Pikk võistluspäev algas Valga petangihallis. Petangivõistlus käis kahe miinuse süsteemis üheksa punktini ning finaalmängud juba 11 punktini. Finaalis pani oma paremuse maksma ning võttis alavõidu Rasmus Hütt. Järgnesid Tiit Kattai ning Viljar Kerb.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles