Külmataat lubas kahurid tööle panna

Liisi Ploom
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lumetootmine läks Otepääl lahti mitmes suusakeskuses. Otepää Winterplace`i juhataja Siim Kalda avaldas lootust, et tõenäoliselt on lumepark talverõõmude nautijate vastuvõtuks valmis juba reedel.
Lumetootmine läks Otepääl lahti mitmes suusakeskuses. Otepää Winterplace`i juhataja Siim Kalda avaldas lootust, et tõenäoliselt on lumepark talverõõmude nautijate vastuvõtuks valmis juba reedel. Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Nädalavahetusel Eestimaale jõudnud miinuskraadidega hakkasid Otepää kandis lumekahurid taas tööle. Kui külm kestab, avavad sealsed suusakeskused peagi uksed.

Otepääl Kuutsemäel algas lumetegu pühapäeva varahommikul. «Tänaseks oleme lund tootnud üle 24 tunni ja seni on läinud väga hästi,» kinnitas nii Kuutsemäel kui ka Munakal tegutsev Priit Tammemägi eile.

«Tegelikult oli piisavalt külm juba laupäeva õhtul, aga kuna maapind oli väga soe ja pehme, lasime sellel kõigepealt ära külmuda ja sooja maa peale lund ei lasknud,» lisas ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles