Roolijoodiku auto põles maani maha

Taavi Niittee
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Põlev sõiduk. Foto on illustratiivne.
Põlev sõiduk. Foto on illustratiivne. Foto: Elmo Riig / Sakala

Ööl vastu tänast said päästjad väljakutse Puka valda Aakre külla, kus põles eelmisel päeval vastu teeviita sõitnud numbrimärkideta sõiduauto Ford Mondeo. Rõngu vabatahtlikud ja Elva päästjad kustutasid auto mõne minutiga.

"Selle juhtumi uurimiseks alustas politsei 22.detsembril kriminaalmenetlust joobes juhtimise paragrahvi alusel. Nimelt leiti see sõiduk päev enne samast kohast kraavist, kus esialgsetel andmetel oli joobes juht teelt välja sõitnud ja liiklusmärki kahjustanud," rääkis politsei- ja piirivalveameti pressiesindaja Kerly Peitel, kelle sõnul kõrvaldas politse juhtimisõiguseta juhi roolist.

Avariiline sõiduk tõmmati ratastele ja jäeti esialgu teeserva, kus see muud liiklust ei takistanud. Päev hiljem laekus aga päästajatele teade, et teeservas seisev sõiduk põleb. "Seda, millistel asjaoludel sõiduk süttis või süüdati, veel selgitatakse," kinnitas Peitel.

Päästeameti andmetel sündmuskohal ühtegi kõrvalist inimest ei viibinud ning sõiduk hävis tules täielikult.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles