Kas elumajade vahel paugutatakse terve tund jutti?

Liisi Ploom
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ilutulestik.
Ilutulestik. Foto: Liis Treimann

Murelik Valgamaalase lugeja leidis Valga linnavalitsuse kodulehelt teade, et 23. detsembri õhtul on hotell Metsise territooriumil plaanis ilutulestik. Segaseks jäi aga plaanitud ilutulestiku pikkus ning võis küsida, kas terve tunni vältel plaanitakse eramajade vahel paugutada.

Lehelugeja sõnul pole temal ilutulesitku vastu midagi, küll on mure tal oma koeraga, kes on niigi viimasel ajal häiritud, kuna detsembris sageneb pürotehniliste toodetega paugutamine. «Arusaamatu on ka kellaaeg- 20st 21ni. Kas tõesti plaanitakse tunni aja jooksul korralada nii suurejooneline ilutulestik? Kas keegi naabritelt ka küsis?» päris majaomanik.

Valga linnavalitsus otsustas 16. detsembril toimunud istungil anda loa korraldada ilutulestik hotell Metsise territooriumil ja otsus on kõigile nähtav Valga linnavalituse koduleheküljel alates 18. detsembrist.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles