Raadio kuulutab taas jõulurõõmu

Jaan Rapp
, tegevtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Raadio 4 heategevusprogramm «Jõulurõõmu kuulutus» toetab sel aastal Viljandimaa Perekodu lapsi.
Raadio 4 heategevusprogramm «Jõulurõõmu kuulutus» toetab sel aastal Viljandimaa Perekodu lapsi. Foto: PEETER KÜMMEL/SAKALA

Raadio 4 heategevusprogramm «Jõulurõõmu kuulutus» toetab sel aastal Viljandimaa Perekodu lapsi. Seal elab 75 last ja noort, neist kuuekümnel on raske või sügav puue.

Tegu on ühe vanema heategevussaatega Eesti elektroonilise meedia maastikul, mis läheb eetrisse juba 23. korda.

Esimest korda kõlas saade Raadio 4 kuulajatele 1993. aastal, tookord toetati verevähki põdevaid lapsi. Aastate jooksul on raha kogutud meditsiinitehnika soetamiseks Tallinna kliinilise lastehaigla, samuti Tartu, Nõmme ning Narva lastehaiglate tarvis.

«Jõulurõõmu kuulutus» on toetanud ka Valgamaal asuvat Taheva asenduskodu, samuti Tartu, Viljandi, Jõhvi, Narva, Tallinna, Imastu, Kohtla-Järve, Pärnu, Narva-Jõesuu, Haapsalu, Kohtla-Nõmme lastekodusid ja Sillamäe Vanalinna kooli, Tartu Emajõe kooli ja Narva lasteaia Muinasjutt puudega lapsi. Aastatepikkune heategevus on toonud Raadio 4-le UNICEFi Sinilinnu aastapreemia ja toimetus tänab selle eest kõiki annetajaid.

Sihtasutusele Perekodu aidatakse osta Tobii silmajälgimissüsteem, mis võimaldab pilgu abil arvutit kasutada ja sel teel ka suhelda.

Annetada saab telefoni teel helistades numbrile 900 7011 maksumusega 6 eurot või 900 7012 maksumusega 15 eurot. Kõnede vastuvõtt algas 20. detsembrist. Helistades saab jätta automaatvastajale teate ja õnnitleda või tervitada oma sõpru või lähedasi saates «Jõulurõõmu kuulutus», mis on eetris 24. detsembrist õigeusu jõuludeni 7. jaanuaril iga päev kell 17.05–19. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles