Jõulutaadil ja -memmel on käes kibekiired tööpäevad

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Nõuni maakultuurimaja arendusjuht Kalev Lõhmus ja kultuurimaja perenaine Marika Viks on südameasjaks võtnud tuua igal aastal detsembris jõulurõõmu ja -tralli paljudesse peredesse, kultuurimajadesse, koolidesse ja lasteaedadesse ning külakeskustesse. Tihtipeale ilmuvad nad jõulutaadi ja -memmena üritustele üllatuskülalisena. Mõlemad kinnitavad, et jõulutaadi ja -memme amet pole neile töö, vaid lust ja lõbu.
Nõuni maakultuurimaja arendusjuht Kalev Lõhmus ja kultuurimaja perenaine Marika Viks on südameasjaks võtnud tuua igal aastal detsembris jõulurõõmu ja -tralli paljudesse peredesse, kultuurimajadesse, koolidesse ja lasteaedadesse ning külakeskustesse. Tihtipeale ilmuvad nad jõulutaadi ja -memmena üritustele üllatuskülalisena. Mõlemad kinnitavad, et jõulutaadi ja -memme amet pole neile töö, vaid lust ja lõbu. Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Palupera valla jõulutaat Kalev ja jõulumemm Marika on paarisrakendina kingirõõmu ja peotralli toonud peredesse ja rahvamajadesse juba kaheksa viimast aastat. Mõlema staaž selles ametis on aga juba üle 30 aasta.

«Oleme mõlemad hea südamega, vitsakimpu meil pole ning üksi laps meid kartma ei pea. Mina püüan lapsega alati ühepikkune olla, selleks kas istun või kükitan maha. Alati loon temaga silmsideme ja siis ei pelga jõulutaati ükski laps,» rääkis jõulutaat oma töönippidest.

«Mina olen hästi lõbus ja sõbralik ning kui vaja, ka asjalik, et sellisel kombel nii laste kui täiskasvanute südamed võita,» täiendas memm.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles