Valga lõvid tõid jõulurõõmu 14 perele

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ootamatult külla tulnud jõuluvana koos päkapikkudega pani nii mõnegi lapse esmalt kohmetuma. Lapsed kogusid end kiiresti ning kui salm loetud, sai igaüks jõuluvanalt kätte oma kingipaki, mis tõi nende silmadesse sära.
Ootamatult külla tulnud jõuluvana koos päkapikkudega pani nii mõnegi lapse esmalt kohmetuma. Lapsed kogusid end kiiresti ning kui salm loetud, sai igaüks jõuluvanalt kätte oma kingipaki, mis tõi nende silmadesse sära. Foto: Ivar Mõttus

Laupäeval pärastlõunal võis Valgas ringi liikumas näha jõulumeest ja kaht päkapikku. Traditsiooniliselt tegid Valga Lionsi klubi liikmed ehk lõvid jõuluüllatuse kitsikuses peredele.

«Jõuluvana ja kaks päkapikku viisid 14 pere 34 lapsele jõulurõõmuks kompvekipakid,» rääkis Valga Lionsi klubi liige, üllatuse üks korraldajatest Ivar Mõttus.

Kuna jõulutaadi ja tema abiliste külaskäigust peredele ette ei teatatud, oli nende saabumine kõigile suur üllatus. «Nii mõnigi laps oli veidi kohmetu ja luuletus või laul ei tulnud kohe meelde. Kõik lapsed olid aga rõõmsad ja õnnelikud saadud kingipaki üle,» nentis Mõttus. Oma teekonnal perest perre jagasid jõuluvana ja päkapikud maiustusi ka linnatänavatel kohatud lastele, kes salmi lugesid.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles