Valga vutimehi saatis pealinnas võiduõnn

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Samal ajal kui Valga FC Warriori meeskond Tallinnas mehetegusid tegi, ajasid Warriori noored palli taga kodusel turniiril.
Samal ajal kui Valga FC Warriori meeskond Tallinnas mehetegusid tegi, ajasid Warriori noored palli taga kodusel turniiril. Foto: Rein Säinas

Reedel sai Tallinnas Kalevi spordihallis teoks järjekordne Triobeti aastalõputurniir saalijalgpallis. Kolmanda liiga teisest turniirist võttis osa ka Valga FC Warriori meeskond.

Turniirile oli kutsutud Eesti jalgpalli meistrivõistluste kolmanda liiga piirkondade 6.–9. koha omanikud. Osales 16 meeskonda, kes olid jagatud nelja alagruppi, ning mängiti 12 minutit jooksvat aega. Pärast alagrupimänge asuti mängima poolfinaale, kuhu pääsesid iga alagrupi võitjad.

Kahe viigi ja ühe võiduga C grupis tagas endale edasipääsu poolfinaali ka Valga FC Warriori meeskond koosseisus Andrei Kangro, Hans Valeri Järvmägi, Hanno Nõmm, Denis Vorobei, Andry Toomis, Siimar Taits, Vladislav Jakovlev, Jose Antonio Page Ramirez, Taavi Laul, Giorgi Kurdgelia ja Asser-Enri Soro.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles