Kaasiku talu noorperenaine: kes teeb, see jõuab

Liisi Ploom
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Reelika Voitki lapsepõlveunistus on nüüdseks täitunud ja tema hoole all on juba pikemat aega nii hobuseid kui ka ponisid.
Reelika Voitki lapsepõlveunistus on nüüdseks täitunud ja tema hoole all on juba pikemat aega nii hobuseid kui ka ponisid. Foto: Liisi Ploom/Valgamaalane

Reelika Voitk kasvatab oma kodutalus väikest poega, tegeleb hobuste ja ponidega, õpetab lapsi ratsutama ja jõuab käsitöödki teha.

Kaasiku talu on Reelika Voitki kodu olnud sellest saadik, kui ta asus elama abikaasa Marguse vanematetallu. Noorperenaiseks sai ta kaks aastat tagasi pärast abiellumist. Nüüd on noor naine täitnud oma lapsepõlveunistuse: tema hobusekari on kasvanud päris suureks.

«Eks noorena kõik unistavad valgest hobusest. Mingi hetk aga tekkis idee, et võtaks poni – saab temaga jalutamas käia. Siis ei olnud ma veel ratsutamist õppima hakanud. See tuli alles kolm aastat tagasi, kui Eltoni sain.» Lisaks Eltonile on Reelikal veel teinegi šetlandi poni – Saara. Aja jooksul on lisandunud ka mitu suuremat hobust.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles