Vutisõpradel oli tegus nädalavahetus

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jalgpall. Foto on illustratiivne.
Jalgpall. Foto on illustratiivne. Foto: Arvo Meeks / LEPM

Maakonna suured ja väikesed vutisõbrad jooksid läinud nädalavahetusel väljakutele nii kodus kui võõrsil. Võidurõõm jäeti külalistele.

Laupäeval peeti Valga spordihallis maha meeste ja A-klassi noormeeste saalijalpalliturniir Warrior Cup. Kaheksa võistkonda jagati kahte alagruppi ning igast grupist pääses kaks paremat meeskonda poolfinaali. Esimeses poolfinaalis tuli FC Warriori meestel 1 : 3 alla vanduda Viiratsile. Seejärel mindi juba kolmanda koha mängus kokku FC Otepää võistkonnaga, kes teises poolfinaalis pidi tunnistama SK Roosu 3 : 1 paremust.

Võidukarika viisid koju SK Viiratsi mehed, alistades finaalkohtumises Roosu võistkonna 4 : 1. Kolmanda koha karika jätsid koju FC Warriori mehed, alistades FC Otepää tulemusega 8 : 0. Neile järgnesid FC Warriori teine võistkond, JK Tõrva, FC Elva ning JK Tõrva teine võistkond.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles