Leegid nõudsid eaka mehe elu

Liisi Ploom
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eile kella 10 paiku hommikul põles kahekorruseline paariselamu lahtise leegiga ning päästjad alustasid katuse laialilõhkumisega.
Eile kella 10 paiku hommikul põles kahekorruseline paariselamu lahtise leegiga ning päästjad alustasid katuse laialilõhkumisega. Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Teate eilehommikusest traagilisest põlengust Holdres edastas sama maja teine elanik, kes läks hommikul kaevust vett tooma ning pani tähele, et naabri poolelt tuleb suitsu.

«Avastasin selle siis, kui hommikul välja tulin vett võtma,» sõnas 68aastane mees, kes oma nime leheveergudel näha ei soovinud. Kaev ise asus teisel pool hoovi – selle poole peal, mis põlema oli süttinud.

«Vaatasin veel, et huvitav, miks ta hommikul kütab. Tavaliselt kütab umbes poole kolme paiku,» kirjeldas naaber juhtumi algust. «Hakkasin kaevust vett võtma ja nägin, et katuse alt tuleb suitsu, seega on midagi valesti. Seejärel kutsusin päästeameti.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles