Valgamaal hukkus tulekahjus meesterahvas

Jaan Rapp
, tegevtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Olukord kell 11.00
Olukord kell 11.00 Foto: Arvo Meeks

Täna, 14. detsembri ennelõunal puhkes tulekahju Helme vallas Holdre külas asuvas kahe korteriga elamus. Kustutustööde käigus leidsid päästjad hukkunud vanema meesterahva.

Kell 9.31 teatati häirekeskusele, et Helme vallas Holdre külas põleb kahekorruseline elumaja ning selles võib olla inimene.

Sündmuskohale sõitsid päästjad Abja-Paluojast, Tõrvast, Valgast, lisaks Karksi-Nuia vabatahtlikud. Päästjate saabumise ajaks tuli elumaja (8 x 15 m) ühelt poolelt suitsu ning katuse all oli näha ka leeke. Pooleteise tunnise kustutamise järel leiti majast hukkunud 1926. aastal sündinud meesterahvas.

Menetlusinspektori sõnul oli põleng ruumides kestnud pikka aega ja tuli oli levinud esimeselt korruselt katuseni. Täpset tekkepõhjust ei ole võimalik kindlaks teha, sest korteri sisemus oli täiesti hävinud. Tule levikut teisele majapoolele takistas korterite vahele ehitatud tulemüür.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles