Neljapäevase Valgamaalase paberväljaande tutvustus

Piret Karu
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Trükikoda Kroonpress Tartus. Valgamaalane on trükkimisel.
Trükikoda Kroonpress Tartus. Valgamaalane on trükkimisel. Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Tõrva noormehe Raido Talivere elus sai saatuslikuks päevaks 2. september, kui ta kukkus viiekorruselise maja katuselt. Mis juhtus ning milline on noormehe tervislik seisund, loe neljapäevasest Valgamaalasest!

Valga põhikooli hoones käib sel õppeaastal tarkust taga nõutamas tavalisest enam lapsi. Paraku suurenevad sellega ka liiklusprobleemid maja juures, kui lastevanemad pärast koolipäeva autodega hoovi sõidavad. Nii võibki juhtuda, et lapsed sisustavad aega palli- või kullimänguga sealsamas, kus manööverdavad autod.

Käesoleva aasta 1. juuni õhtupoolikul leiti ehitus- ja kaevetööde käigus Valgamaal Tõrvas Õhne jõest meesterahva surnukeha, mida kohe tuvastada ei õnnestunud. Nüüdseks on see siiski ei õnnestunud. Kelle surnukehaga tegu oli?

Valka keskraamatukogu tunnustas teisipäeval tublisid kodanikke, kes võtsid vaevaks Valga ja Valka linna kohta korraldatud viktoriiniküsimustele vastata. Viktoriin korraldati koos Valga keskraamatukoguga ning see oli pühendatud Läti iseseisvuspäevale.

Seoses raudteeviadukti rajamisega Valga linna on laupäeval häiritud reisirongiliiklus Valga ja Tartu vahel Sangaste jaamani. Kuidas see täpsemalt korraldatud on, loe ajalehest!

Maakonna noored näitasid taas enda nägemust Eesti ja teiste riikide etnokultuurist. Osavõtjate ega publiku nappuse üle üritus kurta ei saanud.

Sangaste seltsimajas toimus festival Noor Rock 2010. Korraldajate hinnangul oli üritus pisiviperustest hoolimata igati õnnestunud.

Oktoobri lõpu seisuga oli Eesti Töötukassa Valgamaa osakonnas registreeritud 1989 töötut, neist 402 Tõrva klienditeeninduspunktis.

Kuigi Valga mälumängumeistrid selgitati tänavu välja juba viiendat korda, on selleks korraldatav võistlus pidevalt uuenenud – nii juhtus ka tänavu. Pikemalt loe Valgamaalasest!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles