Valgas varastati plekieemaldajat ja deodoranti

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
G4S sõidukid patrullimas
G4S sõidukid patrullimas Foto: Martin Ilustrumm

G4S Eesti kommunikatsioonijuht andis teada, et täna kell 13.01 pidas G4S turvatöötaja  ühes Valga kaupluses kinni meesterahva, kes varastas kaks plekieemaldajat. Isik anti politseile üle. Vaid veerand tundi hiljem tabas G4S turvatöötaja järgmise poevarga, kes varastas kaks deodoranti. Ka tema anti politseile üle.

Turvatöötajad tegelesid laupäeval  kaklejate ja vandaalitsejatega.Laupäeval kell 14.58 sai G4S ekipaaž paanikahäire ühest Tallinna vanalinna baarist. Seal toimus kaklus, mille käigus rebiti katki ka klienditeenindaja püksid ja lõhuti mõned klaasid. Osad kaklejad pääsesid põgenema, kuid ühe neist pidasid turvatöötajad kohapeal kinni ja andsid politseile üle.

Laupäeva kell 20.50 pidas G4S turvatöötaja ühes Paide kaupluses kinni mehe, kes ähvardas klienditeenindajaid. Selgus, et sama mees oli enne käinud ka ühes baaris ja hotellis, kus ta samuti inimesi ähvardas. Turvatöötaja andis mehe politseile üle.

Laupäeva õhtul kell 22.21 avastas G4S turvatöötaja ühest Tallinna kaubanduskeskuse WCst laamendava seltskonna. Kuueliikmeline seltskond lõhkus kahes kabiinis ära WC-poti kaaned. Turvatöötaja andis vandaalitsejad politseile üle.

Täna varahommikul kell 05.16 palus ühe Tallinna vanalinna baari turvatöötaja mööda sõitva G4S ekipaaži abi. Kohapeal oli toimunud kaklus ja kinni tuli pidada üks alkoholijoobes mees, kelle taltsutamiseks pidid turvatöötajad käeraudu kasutama. Purjus kakleja anti politseile üle.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles