Advendikontsert läks täissaalile

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Saksofoniduo
Saksofoniduo Foto: Sirje Lemmik / Valgamaalane

Pühapäeva keskpäeval toimus Valga kultuuri- ja huvialakeskuses 3.advendi kontsert,kus esinejateks olid Valga muusikakooli õpilased, vilistlased ja õpetajad.

Advendikontsert meelitas kohale saalitäie valgalasi, kes vihmast ilma trotsides tulid jõulumeeleolu nautima .Kolmanda advendiküünla süütas Valga muusikakooli direktor Tiia Parmo.Nagu advendikontserdile kohane, sai kuulda jõuluteemalisi laule ja pillilugusid.

Esinesid Valga muusikakooli laulusolistid, ansamblid, noortekoor, puhkpilli-, viiuldajate - ja kitarriansambel,kitarrikvintett, akordionistid, rahvamuusika ansambel.Kaks toredat jõululaulu "Jälle on saabunud jõulukuu" ja "Lõbusad päkapikud" esitas mudilaste laulustuudio.Lavale astus ka Man Da Riin ning kauni inglise jõululaulu "In the Bleak Midwinter" esitasid õpetajad Jose Antonio Page Ramirez,Aveli Paide ja Merilyn Treial.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles