Suurpered pidasid jõulupidu

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Valgamaa suurpered said reede õhtul Valga kultuuri- ja huvialakeskuses osa toredast jõulupeost.Kohale oli tulnud üle 40 suurpere.Koos vanematega istus saalis enam kui  200 last beebidest kuni neidude-noormeesteni välja.

Peo juhatasid sisse kaks Jõulumemme, kes panid saalitäie rahvast ühiselt laulma ja tantsima. Üheskoos lauldi -tantsiti meeleolukat  "Kui sul tuju hea".

Seejärel anti sõna maavanemale Margus Lepikule, kes avaldas headmeelt selle üle, et saalis on nii palju rõõmsaid ja toredaid lapsi."Loodan ,et teil kõigil on seiklusrikas jõuluaeg ning külas käivad päkapikud ja tulemata ei jää ka jõuluvana.Uhkeid tegusid ja kaunist jõuluaega" soovis maavanem.Järgmisena andsid memmed tervituseks sõna linnaisa Kalev Härgile, kes uhkusega teatas, et maakonna omavalitsustest on kõige rohkem suurperesid Valga linnas."Eesti saab suureks siis, kui meil on palju suurperesid, kus on palju lapsi.Suurte perede käes on Eesti tulevik,"sõnas linnapea.Härk soovis samuti kõigile kaunist jõuluaega ning avaldas ka oma suure soovi- et ometi ükskord lumi maha tuleks.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles