Viie lapse ema on eluraskustes karastunud

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Elurõõmus ja optimistlik pereema Riina Possul, kes jäi pildile koos poja Roland Mathiasega, on veendunud, et elu läheb täpselt nii, nagu ise seda suunad ja kujundad. Perel on olnud ka rasekmaid aegu, kuid positiivse ellusuhtumise ja üksteise toetamisega on raskustest üle saadud.
Elurõõmus ja optimistlik pereema Riina Possul, kes jäi pildile koos poja Roland Mathiasega, on veendunud, et elu läheb täpselt nii, nagu ise seda suunad ja kujundad. Perel on olnud ka rasekmaid aegu, kuid positiivse ellusuhtumise ja üksteise toetamisega on raskustest üle saadud. Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Tõlliste vallas Alliku talus elava viielapselise pere ema Riina Possul ütleb, et lapsed on ta sünnitanud iseendale rõõmuks, mitte riigile. Seepärast on ta riigi abi eest küll alati tänulik, kuid ei oota, käsi pikal, toetusi ega kiru nende väiksust.

Alliku talus tervitas mind valju haukumisega koer, kes perenaise sõnul eriti tige autode peale. Õnneks oli ta keti otsas ning mulle ligi ei pääsenud. Teine koer uudistas külalisi vaikides maja nurga tagant.

Trepil oli ootamas rõõmsameelne perenaine Riina Possul, kes kõigepealt mulle ja fotograafile kuuma teed pakkus. Meie jutuajamist jälgis kolm kassi ning toanurgast teki alt piidles kaks uudishimulikku silma. «Roland Mathias on saanud väikese viiruse, on palavikus ja täna kodus,» selgitas ema.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles