Jaamas avas uksed kohvik

Lea Margus
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jaamahoones alustas tegevust kohvik Fresh Buffe. Omanik Tatjana Valk (vasakul) ja teenindaja Alina Stiba
Jaamahoones alustas tegevust kohvik Fresh Buffe. Omanik Tatjana Valk (vasakul) ja teenindaja Alina Stiba Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Kuigi ametlik avamine on järgmisel nädalal, saab Valga jaamahoone külastaja juba praegu kohvikusse sisse astuda, hubases miljöös jalgu puhata, tassi kohvi juua, supi või salati tellida.

Fresh Buffe nime kandva kohviku miljöö maitsekas ja minimalistlik, akendel jõuluhõngulised kaunistused. Kuigi ruum ei ole suur, paistab see siiski avara ja ruumikana. Sellise mulje loovad seinaäärsed istumiskohad, kusjuures mõeldud on ka lastele – olemas on söögitool kõige pisemate tarbeks.

Omanik Tatjana Valgu sõnul avati koht esialgu enne ametlikku aega nii-öelda prooviks, et inimesed harjuksid ja köögimasinaid saaks ka ise testida. "Väike hirm on ka, sest need masinad on täitsa uued meile ja tahame järgmiseks nädalaks olla täiesti kindlad, et kõik toimib."

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles