Otepää tähistab juubelit retrofestivaliga

Piret Karu
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Festivali üks tippesineja on DJ Bobo, kes esineb Eestis esimest korda koos bändi, tantsijate ja taustalauljatega.
Festivali üks tippesineja on DJ Bobo, kes esineb Eestis esimest korda koos bändi, tantsijate ja taustalauljatega. Foto: Marina Pushkar / Postimees

Juulis saabuvad Lõuna-Eesti maalilisele kuppelmaastikule artistid, kes viivad publiku oma lugudega ajas tagasi.

Esmakordselt aset leidev Retrobest on ajarännak kõigile, kes armastavad eelmiste kümnendite muusikat. Festivali väliskülalised on Thomas Anders ja Modern Talking, Boney M, F. R. David, Haddaway, N-Trance, Maria Nayler. Näha saab ka show’d ABBA muusikaga.

Festivali üks tippesineja on DJ Bobo, kes esineb Eestis esimest korda koos live-bändi, tantsijate ja taustalauljatega.

Eesti hitid toovad kuulajateni Koit ja Sarah ehk Code One, Caater & Ladies, Black Velvet ning Otepäält tuule tiibadesse saanud Marju Länik. Videodiskor Arno K äratab retromälestused ellu muusikavideotega.

Korraldusmeeskond lubab väliskülalistelt etteasteid, mis täidetud vaid artistide kuulsaimate lauludega. Kõiki esinemisi saadab valgus- ning pürotehnika- show.

Lisaks lauljatele liiguvad kontserdipaigas ringi telestaarid ajast, mil kanalite vahetamiseks tuli televiisoril nuppe keerata. Oma kohaloluga on lubanud vanu aegu meenutada Mitch Buchannan «Rannavalvest», B. A. Baracus «A-rühmast», retroajastu kõige targema autoga KITT sõidab kohale Michael Knight ja loomulikult on tulemas mees, kes suudab ka pöördukse pauguga kinni lüüa – Chuck Norris.

Kodumaistest kangelastest on kohalolekut kinnitanud Otto-Triin ja kõigi suur sõber Leopold.

Retrobesti külalised on lahkelt oodatud kandma 1980. ja 1990. aastate rõivaid ning aksessuaare. Tasub pühkida tolm sama ajastu neljarattaliselt, puhastada karburaatorid, vahetada küünlad ning saabuda peole legendaarse Sierra, Lada või Kadetiga.

Retrobest on Otepää linna 900 aasta juubeli lõppkontsert ja see leiab aset Pühajärve ääres 1. ja 2. juulil 2016.  Juubeliaasta kogu programmi kohta saab lisainfot Otepää kodulehelt.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles