Tõrva Raadio alustab taas

Lea Margus
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tõrva Raadio
Tõrva Raadio Foto: Ülla Tamm

21. detsembri hommikul tasub kõikidel lülitada sisse raadio, kuna aktiivsed Tõrva piirkonna noored alustavad uue hooga Tõrva Raadio jõuluprogrammiga, andis teada Tõrva Raadio turundusjuht Teve Rajamets.

Kuni 3. jaanuarini toob Tõrva Raadio kuulajateni värsket muusikat, ülevaateid lõppevast aastast, huvitavaid intervjuusid nii kohalike kui ka kaugemate kuulsustega ja ka palju muud põnevat.

«Tänavuste jõulude ajal garanteerime eriti põneva programmi ning eetrisse paiskame mitu uut saadet. Väike värskendus on toimunud ka liikmete hulgas, seega võib kuulda uusi raadiohääli,» ütles jõuluraadio peatoimetaja Marietta Juurikas. «Põnevil tasub olla ka meie uue projekti tõttu, sest selles löövad kaasa 4.–6. klasside noored. Võtame nemad kampa ja üritame luua kodudesse võimalikult mõnusa jõulumeeleolu.»

Tõrva Raadiot on alates 21. detsembrist võimalik kuulata sagedusel 90,0 MHz Tõrva linnas ja selle ümbruses. Lisaks on võimalik vaadata ja kuulata ka otseülekannet internetist aadressil raadio.torvanoored.ee.

Tõrva Raadiot veavad eest vabatahtlikud MTÜst Tõrva Noorte Liit ja Tõrva noortevolikogust ning teised vabatahtlikud noored. Raadio tegemisele aitab kaasa Kodanikuühiskonna Sihtkapital, siseministeerium,  Tõrva avatud noortekeskus ja Tõrva linn. Raadio hakkab edastama oma saateid noortekeskuse ruumides.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles