Valgamaa aasta ettevõte on lihatööstus

Jaan Rapp
, tegevtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Valgamaa kutseõppekeskuses tunnustati täna, 4. detsembril maakonna ettevõtjaid ja tiitli nominente. Pidulikule galale tuli ligi 100 inimest ja oma tänusõnad andis ettevõtjate esindajatele üle ka peaminister Taavi Rõivas.

Konkursi eesmärk on tunnustada Valgamaa ettevõtjaid, kes oma hea maine ja aktiivse tegevusega aidanud kaasa maakonna arengule. Kategooriaid oli viis: parim tootmisettevõte, parim teenindusettevõte, parim uustulnuk ja ettevõtluse edendaja. Esmakordselt kuulutati välja maakonna aasta ettevõte 2015.

Parimaks tootmisettevõtteks valiti Valgas asuv Atria Eesti AS. Tegemist on Lõuna-Eesti ühe suurima tööandjaga. Atria Eesti AS tegeleb pidevalt oma töötajate töökeskkonna ja -tingimuste parandamisega ja seda töötajate heaolu nimel. Samuti otsitakse lahendusi selleks, kuidas tegutseda veelgi keskkonnasõbralikumalt.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles