Sireenid huilgavad vabatahtlike kiituseks

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sangaste vabatahtlike tuletõrjeühingu juhataja Rein Arengu sõnul oli tema peamine põhjus vabatahtlikuks hakata praktilist laadi. Kui Sangastest komando kadus, oli vaja seal kandis päästevõimekus säilitada.
Sangaste vabatahtlike tuletõrjeühingu juhataja Rein Arengu sõnul oli tema peamine põhjus vabatahtlikuks hakata praktilist laadi. Kui Sangastest komando kadus, oli vaja seal kandis päästevõimekus säilitada. Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Täna on rahvusvaheline vabatahtlike päev. Päästeamet peab neid meeles ja tänab omapärase aktsiooniga.

«Aktsioonil «Sireenid vabatahtlikele» lasevad kõik riiklikud komandod täna keskpäeval kell 12 umbes 30 sekundi vältel pääste­autode sireene. Eesmärk on tunnustada vabatahtlikke ja tuletada ühiskonnas meelde nende panust. Sireenide laskmisega on kutsutud ühinema ka kõik vabatahtlikud päästekomandod,» rääkis Lõuna päästekeskuse pressiesindaja Marek Kiik.

Nii vabatahtlikud päästjad kui abipolitseinikud on inimesed, kes mõistavad, et riik ei jõua igale poole ning korraliku ja eeskujuliku kodaniku kohustus on anda oma panus riigi jätkusuutlikkusele. Materiaalset kasu saamata on nad valmis panustama oma väärtuslikku vaba aega ja tervist.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles