Kauplustes napib Kodutunde tooteid

Lea Margus
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kodutunnet luua aitavaid tooteid peab Valgast lausa tikutulega taga otsima. Põhjuseks toovad kauplused väikese nõudluse.
Kodutunnet luua aitavaid tooteid peab Valgast lausa tikutulega taga otsima. Põhjuseks toovad kauplused väikese nõudluse. Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Üks võimalus aidata hättasattunud inimesi, on osta heategevuslikku telesaadet «Kodutunne» toetavaid tooteid. Valgamaa poodides aga neid kaupu napib.

«Aitäh, et valisid Kodutunde pagaritoote, aitäh, et aitad meil aidata!» seisis heategevusele kutsuv reklaam ühe Valga ketipoe tühja leivakorvi kohal. Tooted ise olid kas kiiresti ära ostetud või oli tellitud kogus sedavõrd väike. Igal juhul tundus, et kõigile soovijaile ei jagugi. Järgmisel päeval uuesti tootejahile minnes oli võimalik osta nii leiba, saia kui sepikut.

Saadet, milles püütakse heategevuse toel luua inimväärseid elamistingimusi hättasattunud inimestele, toetavate toodete otsinguil said läbi käidud kõik Valga linnas olevad suuremad kauplused. Aimu, et sellised tooted seal müügil on, sai kahest kohast. Rimist leidsime Kodutunde moosid ja Siili Konsumist tooted Hagari Pagaritelt.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles