Endises raketibaasis algasid šahtide piiramistööd

Jaan Rapp
, tegevtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Endine raketibaas
Endine raketibaas Foto: Kaja Mõts

Eelmisel esmaspäeval, 23. novembril said Valga maavalitsuses maavanema kutsel kokku Valgamaal Tõlliste vallas Vilaskis asuvate militaarehitiste ja rajatiste omanik Tõnu Leppik, Tõlliste vallavanem Madis Gross, RMK esindaja Risto Sepp ja maavanem Margus Lepik, andis teada Valga maavalitsuse avalike suhete juht Kaja Mõts.

Üheskoos arutati erinevaid võimalusi nii praeguse olukorra parandamiseks – eelkõige turvalisuse tagamisel – kui tulevikuplaane. «Omanikule selgitati, et vastutus ohutuse eest on omanikul ja praegune olukord on lubamatu. Sama kinnitasid ka RMK esindaja ja vald.»

Osapooled olid nõus, et esmane ja kõige tähtsam ülesanne on rajatiste puhul ohutuse tagamine. «Lepiti kokku, et rajatise omanik paigutab ohtlike kohtade ümber piirdeaia ning kaalub erinevaid võimalusi rajatise olukorra parandamiseks,» selgitas Mõts.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles