Meistritiitel läks taas Tartusse

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Piljardiaasta viimase meistritiitli turniiri esikolmiku moodustasid Raul Tihane (vasakult), Aleksandr Jermikimov ja Kevin Kattai.
Piljardiaasta viimase meistritiitli turniiri esikolmiku moodustasid Raul Tihane (vasakult), Aleksandr Jermikimov ja Kevin Kattai. Foto: Rein Säinas

Pühapäeval kogunesid piljardihuvilised Valga bowling’u-saali, et taas üks Valga linna meistritiitel välja mängida – seekord formaadis 14.1.

Tiitlijahile saabus tosina jagu mängijaid Valgast ja Tartust. Kaks kõrgemat kohta ja meistritiitli viisid kaasa Tartu mängijad. Mängiti kahes kuueliikmelises alagrupis ning 30 punktini. Pärast alagrupikohtumisi selgus kuus kangemat, kes meistritiitlit juba play-off-süsteemis edasi jahtisid.

Play-off’ide esimeses ringis tuli Valga klubi esindajal Tiit Kattail tunnistada tartlase Kristjan Kama paremust ning Rene Soldanist oli parem klubikaaslane Kevin Kattai. Poolfinaalidest läksid kindlalt edasi Aleksandr Jermikimov, kes alistas Kristjan Kama, ning Raul Tihane, kes oli parem Kevin Kattaist.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles